Nellie Timmers den Dekker

Natuurgeneeskundige

Nellie Timmers den Dekker

Herroepingsrecht

We vinden het erg jammer indien je overdenkt om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Juist omdat we altijd proberen een zo goed mogelijke service te bieden en je te informeren waar nodig. Weet je zeker dat we je niet ergens mee kunnen helpen? Wij staan je graag te woord!

Spelregels herroepingsrecht

Nellie Timmers omarmt deze wetgeving en streeft naar een zo goed mogelijke service indien je toch van een product of dienst af wilt zien. Belangrijk om te weten is dat deze wetgeving onder enkele voorwaarden en niet voor al onze diensten geldt. Zo kun je geen gebruik maken van deze mogelijkheid als je een domeinnaamregistratie ongedaan wilt maken.

Heb je recent een dienst bij ons afgenomen en wil je er toch van afzien? Neem dan contact met ons op via info@nellietimmers.nl. Wij kunnen je uitsluitend na contact via bovenstaand mailadres helpen om de dienst ongedaan te maken. Een enkele opzegging is dan ook niet voldoende.

Bij het annuleren van een product of dienst binnen 30 dagen en na contact via info@nellietimmers.nl brengen wij geen kosten in rekening.